7000km door de sneeuw voor GBS

This is the fundraising page of Adriana en Izak van Dam

Still to go

Normal bfd3d056e3dc26d352be91b62fd692ff288fe9b1
from € 5.000 (1%)

Omdat het GBS (Guillain-Barré Syndroom) enorm veel impact heeft op het leven, willen wij graag hiervoor geld inzamelen. Zodat er meer onderzoek, bekendheid en gerichtere behandelingen komen voor deze ziekte.
Daarom hebben wij, Adriana (24) en Izak (49) van Dam, ons ingeschreven om van 2 tot 11 januari 2020 mee te doen aan de ScanCoveryTrial. De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Deze week rijden we ruim 7.000 kilometer en dat onder extreme omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min 47 graden.

Begeef ik mezelf op glad ijs?

Het is alweer bijna 6 jaar geleden dat ik (Adriana) ben getroffen door GBS. Hierdoor raakte ik spontaan verlamd tot aan mijn middel. Door snel handelen van mijn arts, is erger voorkomen. Ik kon na een week weer een paar stappen schuifelen, waardoor ik dacht: 'Dit kan nooit lang duren voordat ik weer de oude ben'. Niet wetende dat ik ruim 5 jaar nodig had om aan mijn herstel te werken, en ik ben er nog niet. Langzaam ben ik aan het opbouwen om mijn leven weer op te pakken zoals het ooit was.

Nu is het moment daar om te kijken wat ik samen met mijn lichaam aan kan. Het word een hele beleving! Rijden onder deze koude omstandigheden met veel sneeuw en ijs.

Deze reis maak ik uiteraard niet alleen voor mijzelf, maar hiermee wil ik ook geld inzamelen, om zo mensen te helpen die hetzelfde hebben meegemaakt, of mee gaan maken.

Stiekem weet ik dat ik me op glad ijs ga begeven. Letterlijk en figuurlijk, maar ik geef niet op, en ga er voor, zoals ik de afgelopen 6 jaar ook gedaan heb. 

Je kunt ons volgen op facebook of op www.teamvolvovanderwulp.nl

Hier vind je meer info over GBS en de ScanCoveryTrial

 

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
€ 25 10-10-2019 | 08:04 Ik heb in mijn werk veel mensen meegemaakt die deze ziekte kregen met vreselijke verschijnselen.Soms loopt het goed af maar regelmatig met verlamming als restverschijnsel.Er is te weinig bekend van deze ziekte dus het mag wat meer in de schijnwerpers gezet worden .
€ 25 06-10-2019 | 22:12
€ 5 06-10-2019 | 22:08