Spaar mee voor onderzoek naar GBS!

24-07-2019 | 11:16

Spaar een buis vol met 90 euromunten en help het onderzoek naar GBS! Vorige maand zijn we van start gegaan en er wordt al hard gespaard. Hierbij een aantal leuke voorbeelden:

Marlie heeft een spaarbuis aangevraagd nadat ze over de actie had gehoord. Om haar spaarbuis vol te krijgen verkocht zij kersen en ging ze tijdens haar repetitie van de Fanfare rond met de spaarbuis. 
Stephanie maakte tijdens haar revalidatie gelukspoppetjes (jubelpoppies) en heeft dankzij de spaarbuisactie besloten om de opbrengst de doneren aan deze actie. 


Mireille heeft zelf GBS en heeft een spaarbuis aangevraagd. Haar zoon en dochter vonden het zo'n mooie actie dat zijzelf uit hun eigen portomonnee de eerste euromunten doneerden. Daarna gingen ze samen met de spaarbuis rond om zoveel mogelijk euromunten te sparen. Mireille deelde de actie via haar Facebook en in privékringen door een Tikkie te sturen. Binnen no-time had ze maarliefst 900 euro bij elkaar. Goed voor 10 volle buizen!

Angela ging langs bij haar oud werkgever gemeente Maasgouw. Daar vertelde ze over de actie aan Wim Ploeg (gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Maasgouw) Hij vond het een onwijs mooie actie en vroeg gelijk twee buizen aan. 

Heb jij ook een spaarbuis aangevraagd en wil jij graag met ons delen hoe ver jij al ben met sparen? Of heb je goede tips voor de andere spaarders om zo snel mogelijk je buis vol te hebben? Stuur je tips en foto's naar actie@spierfonds.nl