Lever je spaarbuis in!

Normal 971744c2e149aab93c4e65718d1de8ec1cb9491f
03-11-2019 | 00:00

We zijn nu al een eind op weg met het vullen van de GBS spaarbuizen! Inmiddels hebben we al 39 gevulde spaarbuizen ontvangen, een heel mooi begin! Het einde van de inzamelactie komt in zicht. Wil je er voor zorgen dat je uiterlijk vrijdag 6 december de inhoud van de spaarbuis doneert aan het onderzoek naar GBS?

Dat kan op twee manieren! Op vrijdag 6 december organiseren wij bij ons op het hoofdkantoor in Den Haag een inzamelingsdag. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kun jij de inhoud van jouw spaarbuis bij ons inleveren. Als dank krijg je hiervoor je eigen Pippa mee. Kun jij niet op deze dag aanwezig zijn om de inhoud van jouw buis in te leveren of is Den Haag te ver weg? Geen probleem! Je kunt de inhoud ook eenvoudig online doneren via onderstaande button:

 

Doneer

 

Is jouw spaarbuis nog niet vol?
Je hebt nog een aantal weken de tijd! Vraag je buren, vrienden en familieleden om jou te helpen! Naast die euromunten passen er ook heel goed briefjes in 😉 Misschien wil jouw buurvrouw je wel helpen door met de buis bij haar zangkoor langs te gaan, wil jouw zoontje wel op de voetbalvereniging met de buis rondgaan, wil de plaatselijke bakker of supermarkt wel helpen. Of maak een foto van jezelf met de spaarbuis en deel deze via social media met vraag of iedereen wil doneren. De 36 gevulde spaarbuizen zijn allemaal op deze manieren snel gevuld, dus samen maken wij het onderzoek naar GBS mogelijk.

Ben jij er 6 december bij? 
Datum en tijd: vrijdag 6 december van 14.00 uur 17.00 uur
Waar: Javastraat 86 in Den Haag

Laat ons even via de mail weten of je op 6 december aanwezig bent om je spaarbuis in te leveren! Dat kun je doen door te mail naar actie@spierfonds.nl